Vad ska jag göra idag?

おはよう Idag så vet jag inte vad vi ska göra. Just nu så pluggar Aya, vilket hon gör typ hela tiden och hon är fortfarande inte klar med alla sina läxor. Varför? Jo för hon har omänskligt många :O Min klass lär ha fler än henne dock för det är engelska kursen (fast än alla sger på engelska...) Själv så försöker jag bli klar med mina 2läxor...ganska stora 2läxor dock och jag ärinte en person som gillar att plugga....haha
 
Hoppas att vi ska göra någonting sen! ;)
 
ttyl
Bild från Okinawa

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gillar du någon i Japan ?:D haha<3
Hur är det att vara så långt ifrån din familj?
Vilket språk pratar du med din kompis hennes familj som du bor hos?
Hur tror du att det kommer kännas när du ska hem,?
Själv skulle jag nog börja gråta och sakna allt men ändå vara glad att träffa sin egen familj .?

Svar: Det är faktiskt helt ok att vara borta från familjen. Jag brukar prata med dom på skype och fb :) Det är dock lite jobbigt att bo i värdfamiljer ibland...Jag pratar engelska med dom och dom pratar japanska med mig ^^
Jag tror att det kommer att vara hemskt att åka hem...Japan betyder så mycket för mig! Klart att jag kommer att vara glad över att träffa min familj :) Men jag vill inte lämna Japan och alla underbara människor här.
HannaH Praesto

2013-01-03 @ 13:22:28
Postat av: Linnéa

Du är säkert jätte upptagen med allt som hänt men jag ville bara seja att jag försökte maila dig förut men det gick inte riktigt! Dumt Dumt! Just so you know! ^^) Hare asbra med aya!

Svar: Åh tack så mycket för att du nämnde det! Jag har nu fixat problemet så om du vill får du gärna maila mig igen :) om något problem skulle uppstå igen, skriv gärna här igen *・゜゚・*:.。..。.:*・'(*゚▽゚*)'・*:.。. .。.:*・゜゚・* (oj så många gånger jag skrev "igen")
HannaH Praesto

2013-01-03 @ 18:22:24
URL: http://gottalent.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0